Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fülöpházi Sportegyesület sportfejlesztési programja (2013/14)

Fülöpháza alig 900fős település, kiterjedt tanyavilággal, nehéz anyagi körülmények között élő emberekkel. Az itt élő fiataloknak kevés lehetőségük van a sportolásra.
 
A Fülöpházi Sportegyesület 1975-ban alakult labdarúgó szakosztállyal. Egyesületünk célja, hogy tagjai részére biztosítsa a rendszeres sportolás lehetőségét és egyben a falu lakosságának is megteremtse a feltételeket a sporthoz. Célunk továbbá a közösségi sportélet kibontakoztatása, a községi rendezvényeken való megjelenés, illetve minél több sportrendezvényen való részvétel.
 
Csapatunk a megyei III. csoportban versenyez évek óta váltakozó sikerrel. Voltunk már a tabella első helyén is. Jelenleg a középmezőnyt erősítjük. Nagyméretű füves pályánk pályaberendezéseink fejlesztése vált szükségessé:
 
- A cserepad jelenleg nem felel meg az MLSZ által előírt követelményeknek, ezért megfelelő
méretű padok beszerzésre van szükség.
 
- A játéktér megfelelő állapotához szükség van rendszeres öntözésre, ehhez szeretnénk
öntözőberendezést telepíteni.
 
- Számítástechnikai eszközöket is be kell szerezni, mivel a jövőben egyre több feladatot kell
az internetes kapcsolat révén megoldani. / Pl. APEH- bevallások, igazolások, MLSZ
kapcsolattartás, stb. /. Az egyesületnek nincs számítógépe, sem nyomtatója, sem internetes
hozzáférése.
 
Jelenleg ezeket az eszközöket egyik egyesületi tagunk jóvoltából használjuk, mint alkalmanként kölcsönvett eszközöket. Ezek beszerzése elengedhetetlen követelmény a további működést illetően.
 
Célunk, az MLSZ stratégiai céljának megfelelően, hogy sportpályánk állapota javuljon és hozzájáruljon az amatőr futball játékosok számának növeléséhez,a sportolók, illetve szurkolók megtartásához. A futball eddig is az egyik legfontosabb sport volt a falu közösségének, de szeretnénk a tömegbázisát tovább növelni.